Ik haal inspiratie uit producten. Ik zie er mooie verhalen en sfeer in.

Ik heb ongeveer 40 koffers, een 400-delig servies, 30 ouderwetse handschoenen en vier bruidsjurken in huis.

Het moge duidelijk zijn: ik houd van producten. Ik haal inspiratie uit producten. Ik zie er mooie verhalen en sfeer in. Dát en de grote hang naar creativiteit en vindingrijkheid zorgde ervoor dat ik negen jaar geleden de opleiding Product Design startte aan de kunstacademie in Arnhem.

Daar kon ik volop bezig met mijn passie. Er was ruimte om mijn creatieve brein de vrije loop te laten.Maar ik ontdekte ook dat mijn organisatorische vermogen gevoed werd. Zo runde ik moeiteloos grote, creatieve projecten van A tot Z.

Ik ben namelijk ook een echte regelneef! Financiën bijhouden, planningen maken, uitvoerders binnen harken; ik ben van alle markten thuis. Met zowel een creatieve als organisatorisch doorvoede geest studeerde ik in 2014 af.

lisette-bokma

Nu duik ik nog steeds regelmatig het atelier in om concepten te bedenken, proeven te maken en vervolgens een product op te leveren. Maar ik word niet gelukkig van altijd alleen in het atelier te zijn. Ik houd ook van gezelligheid en mensen om me heen.Daarom vind ik het heerlijk om aan te schuiven bij een creatieve projecten, waar ik met meer partijen te maken heb.

Mijn vak brengt mij iedere keer opnieuw diversiteit en nieuwigheden. Dat werkt voor mij. Bovendien laat ik overal mijn stijl in terug komen, want dat is mijn kracht. Ik creëer bruikbaar design dat voor iedereen toegankelijk is. Functioneel mét een twist.